Olen syntynyt Hämeenkyrössä vuonna 1964. Ylioppilaaksi kirjoitin 1983 Hämeenkyrön lukiosta.

Samana vuonna pääsin opiskelemaan Sibelius-Akatemiaan solistiselle osastolle laulua.

Silloin pääsin opiskelemaan myös Teknilliseen Korkeakouluun Otaniemeen, josta sitten valmistuin vuonna 1989 pääaineenani Voimalaitostekniikka ja energiatalous. Diplomityöni tein Ekonossa aiheena oli Hiilivoimalaitosten typpioksidipäästöjen vähentämismenetelmät ja niiden kustannukset.

Opiskelin kuitenkin myös samanaikaisesti laulua Sibelius-Akatemian Oopperastudiossa Kulmakamarilla. Siellä tein useita rooleja eri produktioiden tenorisolistina mm. Taikahuilu, Rovaniemen kaupunginteatterissa; Così fan tutte, Pietarin Eremitaasin vasta restauroidussa hoviteatterissa; La Finta giardiniera; La Vida breve.

Akatemian vuosina minun laulunopettajanani toimi Kimmo Lappalainen.

Vuosina 1995-1999 lauloin Suomen Kansallisoopperan kuorossa mm. Lohengrin, Don Carlo, Boris Godunov, Det Sjungande Trädet, jonka Berliinin vierailuun myös osallistuin vuonna 1999.

Vuonna 1999 tutustuin italialaiseen laulunopettajaan Tina Scapiniin suomalaisen opettajani Leena Rasilaisen kautta. Marraskuussa 1999 muutin Roomaan opiskelemaan Tina Scapinin johdolla. Hän on kokenut italialaisen oopperan mestari ja on vuosikymmenet opettanut italialaista oopperaa ja bel canto-laulutekniikkaa sekä italialaiselle että ulkomaalaisille laulajille. Roomassa opiskelin laulua hyvin tiiviisti kevääseen 2005 asti. Italian vuosinani lauloin useissa konserteissa eri puolilla Italiaa sekä Sloveniassa, jossa lokakuussa 2004 pidetty konsertti myös televisioitiin. Tina Scapinin johdolla paneuduin erityisesti Verdin oopperoihin ja niiden vaativiin tenorirooleihin. Roomassa opiskelin seuraavien oopperoiden tenoriroolit: Aida, La Forza del Destino, Il Trovatore, Un Ballo in Maschera, Otello, Norma, Cavalleria Rusticana, I Pagliacci, Tosca. Lisäksi valmistin laajan ohjelmiston italialaisia lauluja.

Suomessa olen laulanut useissa konserteissa sekä yksin että kuorojen solistina mm. Seinäjoen tyttökuoron joulukonserttien solistina 2000 ja 2001, Suomi-Ruotsi maaottelun avajaisseremonioiden solistina 2001-2002.

Maaliskuussa 2006 perustin Solo Tenore Ky:n, jonka tarkoituksena on järjestää ja markkinoida konserttejani. Keväällä 2006 pidin sarjan konsertteja, jonka nimenä oli Lauluja rakkaudesta ja kaipuusta. Konserttien ohjelmisto koostui sekä italialaisista että pohjoismaisista lauluista.

21.2.2007 pidän oman solistikonsertin Tampere-talon pienessä salissa.